İTALYA CUMHURİYET BAYRAMI RESEPSİYONU GERÇEKLEŞTİ

İtalya Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle İtalya Konsolosu Daniele Bianchi ve eşi Fatemeh Moshtari tarafından İzmir Swissotel’de Resepsiyon düzenlendi.

Resepsiyona; Meclis Başkanımız Hakkı Gözlüklü, Yönetim Kurulu Başkanımız Gökhan Maraş, Genel Sekreterimiz Kerem Öden ve İzmir İtalyan Ticaret ve Sanayi Odası Aydın İrtibat Ofisi Sorumlusu Hüsnü Can Yaman katılım sağladı.

İtalya’nın Ankara Büyükelçisi Giorgio Marrapodi ile İzmir İtalyan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Pietro Alba’nın da yer aldığı Resepsiyona, DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu, İzmir İtalyan Ticaret Odası Genel Sekreteri Eren Alpar ve çok sayıda davetli katıldı.

İzmir’deki İtalyan ve Türk iş dünyasından çok sayıda temsilcinin de katıldığı Resepsiyonda, İtalya ve Türkiye arasındaki dostluk ve iş birliği vurgulanırken, iki ülke arasındaki ticaret ve yatırım imkânları da ele alındı.