Aydın Sanayi Odası ve Aydın Denetimli Serbestlik Müdürlüğü işbirliği ile infazı devam eden yükümlülere yönelik AYSO eğitim salonunda “İhracata Giriş & Müşteri ile İletişim Yöntemleri” konulu eğitim verildi.
AYSO Dış Ticaret Danışmanı Fahrettin Koşan’ın sunumunda gerçekleşen eğitimde, ihracata ilgi duyan yükümlülere ihracatta pazarlama ve müşteri bulma yöntemlerinde uygulanan reçeteler hakkında bilgiler verildi. Eğitimin akabinde adayın kendini geliştirerek firmaların ihracat departmanlarında görev alması ve home ofis olarak evinden broker olarak adlandırdığımız aracılık çalışması yapma imkanı sağlaması hedeflendi. Böylece yurtdışından farklı sektörlerden gelecek talepleri değerlendirip üretici firmalar üzerinden komisyon bazlı çalışarak hizmet vermesi beklenmektedir.

Duyurular
SKDM (CBAM) KAPSAMINDA İLK RESMİ SERTİFİKA FİYATI AÇIKLANDI
Avrupa Komisyonu, 2026 yılı 1. çeyrek SKDM fiyatını 75,36 €/tCO₂e olarak duyurdu. Ayrıca fiyatların 2026 boyunca çeyreklik, 2027’den itibaren ise
